Zondag 9 augustus, clubtrial 8 van 2020

Hallo Allemaal,

Wij als bestuur van McTheWheelie zijn verheugd jullie goed nieuws te kunnen brengen. We gaan namelijk weer echte wedstrijden rijden!! 

We zijn tot dit besluit gekomen nadat wij vorige week een vergadering hadden over de te nemen stappen de komende tijd.

De eerstvolgende wedstrijd zal plaats vinden op zondag 9 augustus.

Uiteraard voelen wij ons verantwoordelijk voor iedereen die deelneemt, komt kijken of helpen. Hierdoor willen wij een aantal maatregelen treffen om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Dit gaat er daarom als volgt uit zien:

 • Inschrijven: doen jullie zelf. Vóór de kantine wordt een rijderslijst neergelegd. Als je naam er al op staat, dan graag een vinkje achter je naam. Als je naam er niet op staat, dan graag je naam onder de laatste naam die op het formulier staat vermelden.
 • Betalen: Bij de inschrijving staat een pot waar jullie het inschrijfgeld in kunnen doen. Dit moet gepast betaald worden, zodat er geen contact is met anderen. Hieronder voor de duidelijkheid de tarieven:
  Kosten deelname wedstrijd voor leden en gastrijders onder de 16 jaar € 4,00 per wedstrijd.
  Kosten deelname wedstrijd voor gastrijders boven de 16 jaar € 8,00 per wedstrijd.
 • Controleurs: Om te zorgen dat er geen fysiek contact mogelijk is tussen rijder en controleur, gaan we werken met een rijderslijst die elke contoleur mee krijgt op een regenbestendige clipboard. Er zijn dus geen kaarten. De controleur zet de strafpunten op dit formulier, waardoor rijder en controleur niet met elkaar in aanraking komen. Dit formulier wordt aan het einde van de wedstrijd ingeleverd, waarna de punten geteld worden. Wij hopen dat door deze maatregel, de controleurs graag weer zouden willen controleren, we hebben jullie namelijk weer hard nodig!
 • Kantine: De kantine gaat deels open. Hiervoor gelden de volgende maatregelen:
  - De gebruikelijke ingang dient alleen als ingang gebruikt te worden, aan de achterkant bevindt zich de uitgang. Hierdoor wordt er een eenrichtingsweg gecreëerd.
  - Er mogen maximaal 5 mensen tegelijk zich in de kantine bevinden.
  - Er wordt middels tafels een looppad gecreëerd, waardoor alleen eten en drinken besteld kan worden, waarna dit buiten genuttigd kan worden. Het verzoek is dus om niet binnen te blijven hangen.
  - Er kan alleen gepast betaald worden.

De wedstrijd begint om 11:00 uur en is voor iedereen toegankelijk (leden en niet-leden). Om 12:30 is er een pauze en na de wedstrijd ruimen we gezamenlijk op. 

Wij hebben er weer volop zin in en wij hopen jullie ook. Tot zondag 9 augustus!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur