Zondag 17 januari Trial training

Hallo allemaal,

Zondag stond er een wedstrijd op de planning. Deze kan helaas nog niet doorgaan. Daarom zal er een training georganiseerd worden met 5 non-stops  die we 6 rondes rijden. Gelukkig hebben genoeg leden zich gemeld voor het opbouwen van de non-stops, dus dat gaat goed komen.

De training zal hetzelfde format hebben als de voorgaande trainingen (lees "corona maatregelen" onder aan de mail). Neem zelf eten en drinken mee, want het clubgebouw moet gesloten blijven. 

De training start om 11:00 uur. Tussen 12:30 en 13:00 houden we pauze.

Na de training ruimen we gezamenlijk op.

Let op! Het nieuwe jaar is begonnen dus vergeet niet:

  • Om een sportlicentie aan te vragen bij de knmv.
  • Het (gezins)Lidmaatschap van McTheWheelie te regelen met al dan niet een Wabo (wedstrijdabonnement).
  • Dat er een tariefwijziging heeft plaatsgevonden. Leden + niet-leden onder de 16 jaar betalen nu €5 ipv €4. Niet-leden boven de 16 jaar betalen €10 ipv €8. Graag gepast betalen.

Wij hopen jullie allen zondag weer te zien!

Met Vriendelijke Groet,

Ardie

Namens het bestuur

Corona maatregelen:

  • Inschrijven: doen jullie zelf. Vóór de kantine wordt een rijderslijst neergelegd. Als je naam er al op staat, dan graag een vinkje achter je naam. Als je naam er niet op staat, dan graag je naam onder de laatste naam die op het formulier staat vermelden.
  • Betalen: Bij de inschrijving staat een pot waar jullie het inschrijfgeld in kunnen doen. Dit moet gepast betaald worden, zodat er geen contact is met anderen. Hieronder voor de duidelijkheid de tarieven:
    Kosten deelname wedstrijd voor leden en gastrijders onder de 16 jaar € 5,00 per wedstrijd.
    Kosten deelname wedstrijd voor gastrijders boven de 16 jaar € 10,00 per wedstrijd.
  • Controleurs: Om te zorgen dat er geen fysiek contact mogelijk is tussen rijder en controleur, gaan we werken met een rijderslijst die elke contoleur mee krijgt op een regenbestendige clipboard. Er zijn dus geen kaarten. De controleur zet de strafpunten op dit formulier, waardoor rijder en controleur niet met elkaar in aanraking komen. Dit formulier wordt aan het einde van de wedstrijd ingeleverd, waarna de punten geteld worden. Wij hopen dat door deze maatregel, de controleurs graag weer zouden willen controleren, we hebben jullie namelijk weer hard nodig!