Bericht van de trial commissie

Hallo allemaal,

Zondag stond er een wedstrijd op het programma, maar deze kon i.v.m de huidige corona maatregelen helaas niet door gaan. Hiervoor in de plaats hadden we graag een training willen geven. Jammer genoeg kon deze ook niet door gaan, omdat we niet genoeg vrijwilligers tot onze beschikking hebben om de non-stops uit te zetten. Dit is in de geschiedenis van Mc The Wheelie hoogstzelden voorgekomen.

Dit vinden wij dan ook zeer spijtig.

In mijn vorige mail heb ik een oproep gedaan aan alle (niet-)leden dat wij staan te springen om meer (vaste) vrijwilligers. Hier heb ik maar 1 reactie op gekregen. Het is misschien vanzelfsprekend dat er elke wedstrijd 5 mooie non-stops staan, maar dit wordt meestal door een vaste groep opbouwers gerealiseerd. Wanneer er zoals in dit geval een aantal wegvallen, hebben we gewoon een probleem.

Even voor de beeldvorming, de afgelopen trainingen/wedstrijden hebben 2/3 leden de 5 non-stops opgebouwd. Het kost per duo ongeveer een uur om 1 non-stop op te bouwen. Het is voor deze mensen dus een grote investering om een wedstrijd uit te zetten. Ook hierbij geldt, vele handen maken licht werk. We snappen dat dit rare tijden zijn, maar we hopen dat het besef er komt, dat we samen deze mooie club draaiende moeten houden. Ook al heb je nog nooit een non-stop gebouwd, dan kan je als nog van grote waarde zijn, door bijvoorbeeld paaltjes in de grond te slaan en lint te spannen.

Mochten mensen zich aan willen melden als vrijwilliger, stuur mij dan even een mailtje of heb je nog vragen neem gerust contact met mij op op 0639138233. We rekenen op jullie!

 Ardie Verwaal

MC the Wheelie | Sportcommissaris Trial

06 39138283

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.