Aanstaande zondag: Clubtrial 9 van 2020

Aankomende zondag 6 september is er weer een clubwedstrijd. Deze wedstrijd zal er iets anders uit gaan zien dan normaal, dus lees onderstaande goed door.

Het terrein is de afgelopen maanden erg rommelig geworden en het bestuur heeft bedacht om een grote schoonmaak te gaan houden. Hiervoor doen wij een beroep op alle leden, maar ook niet-leden, om na de wedstrijd en het opruimen van de non-stops, gezamenlijk het terrein op te ruimen. Erik heeft een grote container laten plaatsen waar losliggende takken, struiken, stenen etc. in gedeponeerd kunnen worden. In de keet staan kruiwagens en scheppen die daarvoor gebruikt kunnen worden.

Als vereniging zijn wij volledig afhankelijk van vrijwilligers en wij zouden het dan ook erg op prijs stellen als jullie komen helpen.

 • De wedstrijd start om 11:00 uur. 
 • Normaal gesproken rijden we 30 non-stops. Dit worden er 20, zodat er eerder opgeruimd kan worden.
 • Om dezelfde reden als bovenstaande, zal er geen officiele pauze zijn.
 • De kantine is open. Natas zal weer voor lekkere snacks zorgen.

Omdat natuurlijk niet iedereen tegelijk klaar is met de wedstrijd kunnen diegene die al klaar zijn met de wedstrijd alvast beginnen met het terrein op te ruimen.

Voor deze wedstrijd zullen dezelfde corona maatregelen gelden als de vorige wedstrijd. Hieronder staan ze nogmaals vermeld. Lees dit goed door!

Tot zondag!

 

Corona maatregelen:

 • Inschrijven: doen jullie zelf. Vóór de kantine wordt een rijderslijst neergelegd. Als je naam er al op staat, dan graag een vinkje achter je naam. Als je naam er niet op staat, dan graag je naam onder de laatste naam die op het formulier staat vermelden.
 • Betalen: Bij de inschrijving staat een pot waar jullie het inschrijfgeld in kunnen doen. Dit moet gepast betaald worden, zodat er geen contact is met anderen. Hieronder voor de duidelijkheid de tarieven:
  Kosten deelname wedstrijd voor leden en gastrijders onder de 16 jaar € 4,00 per wedstrijd.
  Kosten deelname wedstrijd voor gastrijders boven de 16 jaar € 8,00 per wedstrijd.
 • Controleurs: Om te zorgen dat er geen fysiek contact mogelijk is tussen rijder en controleur, gaan we werken met een rijderslijst die elke contoleur mee krijgt op een regenbestendige clipboard. Er zijn dus geen kaarten. De controleur zet de strafpunten op dit formulier, waardoor rijder en controleur niet met elkaar in aanraking komen. Dit formulier wordt aan het einde van de wedstrijd ingeleverd, waarna de punten geteld worden. Wij hopen dat door deze maatregel, de controleurs graag weer zouden willen controleren, we hebben jullie namelijk weer hard nodig!
 • Kantine: De kantine gaat deels open. Hiervoor gelden de volgende maatregelen:
  - De gebruikelijke ingang dient alleen als ingang gebruikt te worden, aan de achterkant bevindt zich de uitgang. Hierdoor wordt er een eenrichtingsweg gecreëerd.
  - Er mogen maximaal 5 mensen tegelijk zich in de kantine bevinden.
  - Er wordt middels tafels een looppad gecreëerd, waardoor alleen eten en drinken besteld kan worden, waarna dit buiten genuttigd kan worden. Het verzoek is dus om niet binnen te blijven hangen.
  - Er kan alleen gepast betaald worden.