Aankondiging: Clubtrial 2 2023

Aanstaande zondag, 19 februari, wordt clubtrial 2 verreden.

Let Wel:
MC the Wheelie heeft twee takken van sport: Trial en Big Bike Trial. Het bestuur heeft besloten om tijdens georganiseerde evenementen (een BBT of een Clubtrial) van de ene tak, vrij-rijden voor de andere tak te weren. Dit in verband met veiligheid.

Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een KNMV Licentie Trial. Deze licentie is uitsluitend verkrijgbaar via de KNMV, via https://knmv.nl/motorsport/sportlicentie-aanvragen/

Ben je nog geen lid van MC the Wheelie? Dan is dit een mooi moment om dat ook gelijk te regelen. Doe dat bij voorkeur via de website via http://www.mcthewheelie.nl/lidmaatschap/contributie

 Niet leden zijn uiteraard ook welkom, maar als lid betaal je minder inschrijfgeld en, nog belangrijker,  steun je de club. Het is steeds moeilijker om ons terrein te behouden en meer leden betekent simpelweg dat we beter gehoord worden bij de diverse instanties.

Bij aankomst op het terrein graag gelijk melden in de kantine om de administratie te verwerken. De wedstrijd start om 11:00 uur en omstreeks 12:30 houden we even een pauze.

Mocht je willen controleren of helpen met opbouwen, dan horen we dat heel graag!

Na de training ruimen we gezamenlijk op zodat iedereen weer tijdig terug naar huis kan of nog vrij kan rijden.

 Graag tot zondag!