Geen mail ontvangen omtrent inschrijven of verlengen van je lidmaatschap? Check je spam box (ongewenste berichten). Vooral bij GMail en Hotmail accounts kan dat gebeuren (gelijk even als gewenst markeren).

Binnenkort

18 aug
BBT 9 2024
zondag 18 augustus
25 aug
Clubtrial 8 2024
zondag 25 augustus

Aankondiging Classic Trial 2023

Aankondiging Classic Trial 26-03-2023

In samenwerking met Classic Trial Nederland word de eerste Classic wedstrijd in 2023 zoals gebruikelijk verreden op ons mooie terrein in Europoort. We zullen om 11:00 uur starten en rond 12:30 zal er een pauze worden gehouden om de innerlijke mens van rijder en controleur te versterken. Voor onze niet classic rijdende leden en geinteresseerde is er goed nieuws. De CTN heeft al een aantal jaren de liefhebbers klasse waarbij de rijders op moderne motoren mee konden rijden. Deze klasse is verder uitgebreid en er kan op elk niveau worden meegereden. Dus heb je zin in lekker klassiek stuurwerk kom allen gezellig mee rijden.

Mocht je als moderne rijder niet mee kunnen/willen rijden maar wil je je steentje aan de club wel bijdragen, we zoeken uiteraard nog controleurs en knippers voor dit zeer gezellige evenement. word zeer gewaardeerd.

Meld je dan maar even op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.